Top 10 Munkahely 2017

SZAVAZTAK AZ ÁPOLÓK, ELKÉSZÜLT A LEGKEDVELTEBB munkahelyek RANGSORA.

Az elhivatottságon túl a jól működő munkahelyi közösségek jelentik a legnagyobb megtartó erőt a magyar ápolók számára: közel háromnegyedük szerint jó vagy kiemelkedő a saját osztályán dolgozó team. A megkérdezettek 97%-a stresszesnek találta a munkáját, ezért is fordít a Healers kiemelt figyelmet a mindannyiuk számára elérhető rekreációs lehetőségek népszerűsítésére.

Kifejezetten elégedettek az Uzsoki Utcai Kórház Tüdőgondozójában dolgozó ápolók: a stresszt kezelhetőnek, a csapatot és a vezetőséget kiemelkedően jónak tartják.

Ez aztán a jóleső meglepetés! Egy olyan visszacsatolás, amely azt sugallja, valamit jól csinálunk. Szerethető munkahelyünk van, jó a légkör, talán az átlagosnál jobban is számíthatunk egymásra. Sok kisgyerekes édesanyánk van, akiknél törekszünk arra, hogy szünetben vagy betegség esetén gyerekükkel lehessenek. Ritkán szomorkodunk, vannak hangulat-felelősök, és ha elfáradtunk, egy közös ebéd a konyhában soha sem múlhat el nevetés nélkül. Emberi szóval sok minden pótolható. A szakmai színvonal nagyon fontos,az igényes napi munkára, a dohányzásról való újszerű leszoktató programra, a rizikócsoportos tüdőszűrésre, a szakdolgozói konferenciákon való igényes szereplésekre gondolok elsősorban. A Kórháztól minden segítséget megkapunk, jól érezzük magunkat a munkahelyünkön. Ennél szebb ajándékot az Ápolók Nemzetközi napjára nem vártunk.

Laczó Erika, vezető asszisztens


A 10 LEGJOBB munkahely 2017-BEN AZ ÁPOLÓK SZERINT:

  1. Uzsoki Utcai Kórház Budapest – Tüdőgondozó-Tüdőgyógyászati Szakrendelés
  2. Jósa András Oktatókórház Nyíregyháza – I. Belgyógyászat
  3. Tolna Megyei Balassa János Kórház Szekszárd –  Krónikus Belgyógyászati Osztály
  4. Szent Lázár Megyei Kórház – Rendelőintézet Salgótarján – Urológiai Osztály
  5. Szent Margit Kórház Budapest – Ápolási Osztály
  6. Somogy Megyei Kaposi Mór Oktatókórház Kaposvár –  Szemészeti Osztály
  7. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Sántha Kálmán Szakkórház Nagykálló – I. Általános Pszichiátriai Osztály
  8. Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház Visegrád – Rehabilitációs Alaptevékenységek Osztálya I. 
  9. Mohácsi Kórház – Sebészeti Osztály
  10. Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Gastroenterológiai Profil és Szent Imre Egyetemi Oktatókórház – Klinikai Onkológiai Osztály (megosztott 10. hely)